Redan onsdag!

Ja & jag har verkligen haft full rulle..

Jag gjorde ju en hage i söndags.. I trädgården :) den är nu utökad o kommer utökas ännu mer idag :) bättre gräsklippning finns ej!

Jag har jobbat, fixat hem kraftfoder. Så nu hoppas jag att både junker & Nileman blir lite tjockare :)
Jag gillar inte smala djur men om dom är de orginal så får man dopa dom med tjockis mat ;) Ronja däremot börjar hitta din gamla fina form. Rund som en tunna ;) kanske borde rida igång henne lite så hon inte avlider av fetma i sommar ;)

Saknar min son. Som vanligt. Men snart så är de fredag o då är han hemma igen!


Man vänjer sig aldrig att vara ifrån sitt barn..

Men. Man får bita ihop och göra de bästa för honom :) jag har iaf gjort iordning hans fotbolls kort nu ;) han ville att ett ska hänga på fotoväggen o såklart de ska! ;) funderar på att ta ner kortet som var med i tidningen när han föddes.. Lite för att jag inte vill se bakåt utan bara framåt.. Eller så lägger jag de i lådan med andra minnen :) får se hur jag gör. Kanske är ganska viktigt för Alfons att se de kortet.. Äsch nu yrar jag. Det får sitta där :) o sätter upp nya fina kort runt ;)

Ska la åka o gadda klart armen inför sommaren ;) kan ju inte vara hetast på stranden o inte va klar med tatueringarna ;)

Förresten ställde mig på vågen igen.. 64 kg står jag stadigt still på.. 170 lång & rätt möe muskler så är ganska nöjd med de ;) men ändå sugen på att börja träna. Kondition & även ryggen lite mer.. Mitt yrke & min hobby är ju två saker som sliter på ryggen.. Kanske är bäst.. Ne ny ska jag ta tillvara på min enda lediga dag denna veckan.. Men nästa vecka när de fina vädret kommer är jag & skutt lediga en hel del :)

Förresten ja! Håller på att ljusa upp hövet oxå.. Ja vi får se hur de blir ;) men fränt iaf ;)

Bye bye